BILLI BI: Sandaler - Slippers - Ballerinaer - Loafers - Stiletter - Støvler

Her ses alle vores flotte sko fra Billi Bi.

 

Billi Bi sko af højeste kvalitet:

Det danske skomærke Billi Bi er en del af mærket Fransi, som har eksisteret siden 1936, hvor det blev skabt af Søren og Evelyn Friis. Billi Bi er et sidemærke til Fransi, der blev stiftet af Søren og Evelyns barnebarn Carsten. Billi Bi blev skabt i 1993 og har siden da været et brand med fokus på det moderigtige, unge og edgy. En filosofi, der har holdt ved siden mærkets begyndelse.

I dag er Billi Bi et populært skomærke, som har en stor plads på det danske marked. Men det er ikke kun i Danmark, at mærket er populært. Billi Bi sko bliver i dag forhandlet i mere end 24 lande. Hos Juul Sko har vi et stort udvalg af de smukke sko af en fantastisk kvalitet fra Billi Bi. Vi har alt ud i både stiletter, støvler og flade sko, så der er noget for enhver lejlighed.

Alle skoene fra Billi Bi er af en fantastisk kvalitet. Læderet, som bliver brugt til at lave skoene, er af de bedste italienske skindkvaliteter. Skoene med det italienske skind bliver produceret i Spanien af passionerede skomagere. Billi Bi skoene bliver selvfølgelig designet i Danmark, hvor der er stor fokus på, at de skal være både smarte og behagelige at have på.

Billi Bi til alle anledninger:

Billi Bi laver sko, som kan bruges til de fleste anledninger. For eksempel kan deres smarte sneakers og flade sko nemt bruges til hverdag og på arbejde, men fordi de er lavet i et simpelt og elegant design af materialer, som er helt i top, kan de også sagtens bruges ved finere lejligheder, hvis du for eksempel har en kjole, du gerne vil dresse lidt ned.

Billi Bi har også et flot udvalg af høje sko, støvler og stiletter. Hos Juul sko kan du altid være sikker på at finde et bredt udvalg af disse sko, som egner sig til enhver fest. Stiletterne har en meget passende højde, så du kan holde ud at gå i dem en hel aften uden at få alt for ømme fødder.

Støvlerne fra Billi Bi passer perfekt til det køligere vejr i efteråret og vinteren, og ligesom med deres sneakers er de også lette både at dresse op og ned. Hvis du har spørgsmål om størrelser eller andre ting i forhold til Billi Bi, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du finder vores sortiment af Billi Bi sko på siden herunder. 

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Jørgen Dan

Review
4

Bo Egebjerg Andersen

Review
5
Alt gik som forventet.

Ulla Borgstrom

Review
5

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
5000+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies