billi-bi

FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500KR.

Vælg størrelse

 

Det danske skomærke Billi Bi er en del af mærket Fransi, som har eksisteret siden 1936, hvor det blev skabt af Søren og Evelyn Friis. Billi Bi er et sidemærke til Fransi, der blev stiftet af Søren og Evelyns barnebarn Carsten. Billi Bi blev skabt i 1993 og har siden da været et brand med fokus på det moderigtige, unge og edgy. En filosofi, der har holdt ved siden mærkets begyndelse.

I dag er Billi Bi et populært skomærke, som har en stor plads på det danske marked. Men det er ikke kun i Danmark, at mærket er populært. Billi Bi sko bliver i dag forhandlet i mere end 24 lande. Hos Juul Sko har vi et stort udvalg af de smukke sko af en fantastisk kvalitet fra Billi Bi. Vi har alt ud i både stiletter, støvler og flade sko, så der er noget for enhver lejlighed. 

BILLI BI MAGIA

SPAR
329,00
DKK
- 30%
På tilbud til:
1.099,00 DKK
770,00 DKK

Billi Bi sko af højeste kvalitet

Alle skoene fra Billi Bi er af en fantastisk kvalitet. Læderet, som bliver brugt til at lave skoene, er af de bedste italienske skindkvaliteter. Skoene med det italienske skind bliver produceret i Spanien af passionerede skomagere. Billi Bi skoene bliver selvfølgelig designet i Danmark, hvor der er stor fokus på, at de skal være både smarte og behagelige at have på.

Billi Bi laver sko, som kan bruges til de fleste anledninger. For eksempel kan deres smarte sneakers og flade sko nemt bruges til hverdag og på arbejde, men fordi de er lavet i et simpelt og elegant design af materialer, som er helt i top, kan de også sagtens bruges ved finere lejligheder, hvis du for eksempel har en kjole, du gerne vil dresse lidt ned.

Billi Bi har også et flot udvalg af høje sko, støvler og stiletter. Hos Juul sko kan du altid være sikker på at finde et bredt udvalg af disse sko, som egner sig til enhver fest. Stiletterne har en meget passende højde, så du kan holde ud at gå i dem en hel aften uden at få alt for ømme fødder.

Støvlerne fra Billi Bi passer perfekt til det køligere vejr i efteråret og vinteren, og ligesom med deres sneakers er de også lette både at dresse op og ned. Hvis du har spørgsmål om størrelser eller andre ting i forhold til Billi Bi, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du finder vores sortiment af Billi Bi sko på siden herunder. 

 vi forhandler sko fra
5th avenue
adidas
aigle
ambre
angulus
ara
arcopedico
beck
bella moda
billi-bi
biox
birkenstock
bisgaard
bjørn borg
bundgaard
caprice
chilli
converse
crocs
cruizer
dr. martens
ecco
edit
emma
face
fila
fitflop™
fly flot
gabor
glerups
goldstar
green comfort
gulliver
hummel
hunter
hush puppies®
imac
in2
ipanema
jaco
john westbury
jojo
kangaroos
la crosse
lloyd
loop
lovelies
marco tozzi
merrell
mjus
muzzo
nature
nerogiardini
new balance
new feet
okaki
panama jack
pavement
pepper
petit sofie schnoor
playground
polecat
ponny
primigi
privé
puma
relaxshoe
remix
rieker
rohde
romigi
roots
sanita
sebago
senator
shepherd
sika
skechers
skechers golf
skvulp
slusher
sockwell
sofie schnoor
softwalk
stockholm design group
superfit
tamaris
tommy hilfiger
vagabond
vans
viking
wave
woden
wolverine
wonders
woollies
Tilmeld nyhedsbrev:
Dit navn
Din e-mail
Afmeld

Indkøbskurv
Kurven er tom
I alt 0,00 DKK
Gå til kassen

Åbningstider

Mandag - fredag
9.30 - 17.00
Lørdag
9.30 - 13.00

 

Hvor finder du os?

Juul Sko
Adelgade 9

7800 Skive
97 52 09 61

Tops
Nørregade 13

7800 Skive
97 52 88 30

 

Gode råd

Nye sko skal altid imprægneres, også selvom det ikke regner eller sner. Imprægneringen beskytter skindet mod fugt og snavs.

 

Hvorfor handle hos Juul sko

Vi tilstræber os at kunne tilbyde den bedste service - også på vores webshop. Ligeledes kan vi præsentere kunden for et meget stort udvalg uanset alder.

Hvem er vi

Vi driver to butikker i Skive og en webshop. Vi er i dag 12 ansatte og vores vigtigste opgave er at yde den bedste service. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på

dankort edankort master visa visa_electron maestro 
Fri fragt ved køb for mere end 500kr