Rohde

FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500KR.

Vælg størrelse

 ROHDE

Rohde er et firmat med mange års erfaring på bagen. Firmaet blev grundlagt af Tannery Rohde i 1862. Og de producerer hjemmesko til hele familien. Det er det stærkeste mærke på markedet indenfor hjemmesko både til herre, damer og børn. Materialerne er altid de bedste og de formår at håndtere skind, kanvas og uld på deres produkter. Deres såler er altid gode såler og oftest gummisåler. Pasformen er altid den bedste og derfor foretrækker de fleste altid en Rohde hjemmesko igen, når den gamle er slidt op. Se vores store udvalg af Rohde online:

 

En fryd for fødderne

Vi kommer alle sammen til at købe lidt for mange hverdags-, sports- eller festsko, men når det kommer til køb af gode og lækre hjemmesko, så fortryder vi det sjældent. Hjemmesko skal gerne være behagelige, da vi bruger dem, når vi holder fri og hygger os. Hos Juul Sko har vi et bredt udvalg af hjemmesko fra Rohde, som er et af de mest anerkendte mærker inden for hjemmesko. Rohde sko kan fås både til dame, herre og børn, så hele familien kan tage del i hyggen.

Tysk kvalitet og smart design

Her på siden finder du vores udvalg af Rohde sko. Det tyske mærke Rohde blev grundlagt helt tilbage i 1862 og har siden da været kendt for at lave hjemmesko i lækre kvalitetsmaterialer, som gør dem både holdbare og behagelige for dine fødder. Rohde sko er til dem, som ikke vil gå på kompromis med hverken kvaliteten, komforten eller designet i deres hjemmesko. De komfortable hjemmesko kommer nemlig i smarte og moderigtige designs, der beviser, at man ikke behøver at være umoderne, når man går i behagelige hjemmesko. Såler er en ekstremt vigtig del af fodtøj, og hos Rohde har de netop stor fokus på, at deres såler er produceret i en god kvalitet, så de giver den bedst mulige komfort for dig. Hjemmesko fra Rohde er sko, som giver en fantastisk komfort og derudover er svære at slide op. Men når de så endelig er slidt op, vælger folk oftest at købe et par nye Rohde sko, da man ikke finder en hjemmesko, der forkæler og giver dine fødder den samme velbehag andetsteds. Hos Juul Sko kan du bl.a. lade dig friste af Rohde lak hjemmesko, som er en sort, smart og behagelig hjemmesko med en let indvendig foring.

 

Hos Juul Sko er der mange muligheder for at finde den hjemmesko fra Rohde, som passer til netop dit behov og din smag. Hvis du i stedet er interesseret i at kigge på sko fra vores andre mærker, har vi i vores mærkeoversigt samlet dem alle, så du kan klikke ind på netop dit favoritmærke. Ved bestilling her på siden af Rohde sko, eller sko fra et af vores andre mærker, får du levering lige til døren, og vi betaler fragten ved køb for over 500 kr. Der er derfor ingen grund til ikke at forkæle dine fødder i dag med hjemmesko fra Rohde. Hvis du har yderligere spørgsmål til de enkelte produkter på webshoppen, sidder vi klar til at hjælpe digvi forhandler sko fra
adidas
aerosoles®
aigle
ambre
angulus
ara
arcopedico
beck
bella moda
billi-bi
birkenstock
bisgaard
bjørn borg
bundgaard
ca shott
camel
caprice
chilli
converse
crocs
cruizer
dr. martens
ecco
edit
emma
en fant
face
fitflop™
fly flot
footi
gabor
glerups
green comfort
gulliver
hummel
hunter
hush puppies®
imac
in2
ipanema
jaco
jenny
john westbury
jojo
kangaroos
la crosse
lloyd
loop
marco tozzi
merrell
mjus
muzzo
nature
nerogiardini
new feet
nome
panama jack
pavement
pepper
petit sofie schnoor
playground
polecat
ponny
primigi
privé
puma
relaxshoe
ricosta
rieker
rohde
romigi
roots
sanita
sebago
selected
senator
shepherd
sika
skechers
skechers golf
slusher
sockwell
sofie schnoor
softwalk
stockholm design group
superfit
take me
tamaris
tommy hilfiger
vagabond
viking
woden
wolverine
wonders
woollies
Tilmeld nyhedsbrev:
Dit navn
Din e-mail
Afmeld

Indkøbskurv
Kurven er tom
I alt 0,00 DKK
Gå til kassen

Åbningstider

Mandag - fredag
9.30 - 17.30
Lørdag
9.30 - 14.00

 

Hvor finder du os?

Juul Sko
Adelgade 9

7800 Skive
97 52 09 61

Tops
Nørregade 13

7800 Skive
97 52 88 30

 

Gode råd

Nye sko skal altid imprægneres, også selvom det ikke regner eller sner. Imprægneringen beskytter skindet mod fugt og snavs.

 

Hvorfor handle hos Juul sko

Vi tilstræber os at kunne tilbyde den bedste service - også på vores webshop. Ligeledes kan vi præsentere kunden for et meget stort udvalg uanset alder.

Hvem er vi

Vi driver to butikker i Skive og en webshop. Vi er i dag 12 ansatte og vores vigtigste opgave er at yde den bedste service. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på

dankort edankort master visa visa_electron maestro 
Fri fragt ved køb for mere end 500kr