Rohde hjemmesko i høj kvalitet

 

Rohde har helt fra begyndelsen markeret sig som et stærkt sko-brand – og derfor finder du det naturligvis også i sortimentet her hos Juul Sko. I generationer er komfortable sko til både indendørs og udendørs brug blevet produceret, og fælles for dem alle er, at materialerne er nøje udvalgt; skind, uld og kanvas. Hjemmeskoene er blevet Rohdes største succes – og det med god grund. Hos Juul Sko er vi stolte af at sælge Rohde hjemmesko. Tag et kig på udvalget og vælg din favorit-hjemmesko i dag.

 

Sunde og varme fødder

Køb Rohde hjemmesko til hele familien i webshoppen hos Juul Sko. Du finder både sko i uld og læder, med og uden hælkap, lukkede og åbne tæer og selvfølgelig med skridsikker sål. Der er noget for enhver smag.

Der er intet som kulde og træk, der kan slå os bagud af dansen og give dage med forkølelse. Derfor er hjemmeskoen en god investering i vintermånederne. Disse kan nemlig hjælpe dig til at undgå frost og snue – for varme fødder er som bekendt det bedste værn mod forkølelse og ondt i halsen.

Kig jer godt omkring på webshoppen, og find hjemmesko til hele familien fra Rohde. Udvalget spænder bredt og derfor finder både mor, far og barn uden problemer et par nye, lækre hjemmesko fra Rohde.

 

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Torben Uhrenholt

Review
5
Let og overskuelig hjemmeside og hurtig levering.

Marlene Olsen

Review
5
God og hurtig levering

Katrine Worm

Review
5
God pris og levering fra dag til dag. Mega tilfreds. \ud83d\ude0a

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies