ADIDAS: Sneakers - Sko - Sandaler - Slippers

Her ser du udvalg af sko fra Adidas.

 

Adidas til hele familien:

Adidas er et af verdens største skomærker og brands. Mærket med de tre striber er tysk, og blev startet af skomageren Adi Dassler. Som alle andre startede han småt, men i dag kan du finde Adidas-logoets tre striber til næsten alle store sportsbegivenheder verden over. For eksempel er det Adidas’ tøj, som det danske fodboldlandshold spiller i. At Adidas’ sko er blevet så populære er nemt at forstå, når man ser på nogle af klassikerne som for eksempel Gazelle-modellerne.

Hos Juul Sko finder du både Adidas sko til mænd, kvinder og børn, som gerne vil have smarte sko med høj komfort. Adidas laver både sko til fritid og til sport, og derfor kan du få dækket de fleste af dine behov.

Hos Adidas er det klart, at sport spiller en stor rolle, når de skal udvikle nye sko. For dem har det stor betydning, at sport kan være med til at forene os og ændre vores liv. Derfor er det også vigtigt for Adidas hele tiden at tænke kreativt og innovativt, når det gælder om at designe de næste par sko, som du skal dyrke sport eller være aktiv i. 

 

Adidas – de perfekte sko til fritid og sport:

Adidas er et brand, som hele tiden tænker fremad, og derfor har de igennem tiden også lavet banebrydende sko, som har været med til at ændre den måde, vi tænker sportssko på. Med deres store hold af kreative hoveder og designere er Adidas med til at forme fremtidens sportsudstyr.

Men det er ikke kun deres innovative tankegang i forhold til udvikling af sko, som er med til at gøre Adidas til noget særligt. Det er også deres design af sko, som hele tiden er med på den nyeste mode og trends – ofte er de også med til at sætte moden. Blandt andet arbejder Adidas sammen med store stjerner og ikoner som Kanye West og Pharrell Williams.

Hos Juul Sko har vi et varieret udvalg af de lækre sko fra Adidas, og hvis du køber et par Adidas sko hos os, giver vi dig gratis fragt, når du køber for over 500 kroner. Hvis skoene er en gave, pakker vi dem med glæde ind, så du ikke selv skal tænke på det. 

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Max Christensen

Review
5

Hanne og Steen Lavrsen

Review
5
Virkelig god service hele vejen igennem. Og hurtigt

eva bæk

Review
5
Super service, og sikke en fin indpakning 🥰

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
5000+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies