Adidas

FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500KR.

Vælg størrelse

 

Adidas er et af verdens største skomærker og brands. Mærket med de tre striber er tysk, og blev startet af skomageren Adi Dassler. Som alle andre startede han småt, men i dag kan du finde Adidas-logoets tre striber til næsten alle store sportsbegivenheder verden over. For eksempel er det Adidas’ tøj, som det danske fodboldlandshold spiller i.

At Adidas’ sko er blevet så populære er nemt at forstå, når man ser på nogle af klassikerne som for eksempel Gazelle-modellerne. Hos Juul Sko finder du både Adidas sko til mænd, kvinder og børn, som gerne vil have smarte sko med høj komfort. Adidas laver både sko til fritid og til sport, og derfor kan du få dækket de fleste af dine behov.

Hos Adidas er det klart, at sport spiller en stor rolle, når de skal udvikle nye sko. For dem har det stor betydning, at sport kan være med til at forene os og ændre vores liv. Derfor er det også vigtigt for Adidas hele tiden at tænke kreativt og innovativt, når det gælder om at designe de næste par sko, som du skal dyrke sport eller være aktiv i. 

ADIDAS COURT VULC

SPAR
274,00
DKK
- 50%
På tilbud til:
549,00 DKK
275,00 DKK

Adidas – de perfekte sko til fritid og sport

Adidas er et brand, som hele tiden tænker fremad, og derfor har de igennem tiden også lavet banebrydende sko, som har været med til at ændre den måde, vi tænker sportssko på. Med deres store hold af kreative hoveder og designere er Adidas med til at forme fremtidens sportsudstyr.

Men det er ikke kun deres innovative tankegang i forhold til udvikling af sko, som er med til at gøre Adidas til noget særligt. Det er også deres design af sko, som hele tiden er med på den nyeste mode og trends – ofte er de også med til at sætte moden. Blandt andet arbejder Adidas sammen med store stjerner og ikoner som Kanye West og Pharrell Williams.

 

Hos Juul Sko har vi et varieret udvalg af de lækre sko fra Adidas, og hvis du køber et par Adidas sko hos os, giver vi dig gratis fragt, når du køber for over 500 kroner. Hvis skoene er en gave, pakker vi dem med glæde ind, så du ikke selv skal tænke på det. vi forhandler sko fra
5th avenue
adidas
aigle
ambre
angulus
ara
arcopedico
beck
bella moda
billi-bi
biox
birkenstock
bisgaard
bjørn borg
bundgaard
caprice
chilli
converse
crocs
cruizer
dr. martens
ecco
edit
emma
face
fila
fitflop™
fly flot
gabor
glerups
goldstar
green comfort
gulliver
hummel
hunter
hush puppies®
imac
in2
ipanema
jaco
john westbury
jojo
kangaroos
la crosse
lloyd
loop
lovelies
marco tozzi
merrell
mjus
muzzo
nature
nerogiardini
new balance
new feet
okaki
panama jack
pavement
pepper
petit sofie schnoor
playground
polecat
ponny
primigi
privé
puma
relaxshoe
remix
rieker
rohde
romigi
roots
sanita
sebago
senator
shepherd
sika
skechers
skechers golf
skvulp
slusher
sockwell
sofie schnoor
softwalk
stockholm design group
superfit
tamaris
tommy hilfiger
vagabond
vans
viking
wave
woden
wolverine
wonders
woollies
Tilmeld nyhedsbrev:
Dit navn
Din e-mail
Afmeld

Indkøbskurv
Kurven er tom
I alt 0,00 DKK
Gå til kassen

Åbningstider

Mandag - fredag
9.30 - 17.00
Lørdag
9.30 - 13.00

 

Hvor finder du os?

Juul Sko
Adelgade 9

7800 Skive
97 52 09 61

Tops
Nørregade 13

7800 Skive
97 52 88 30

 

Gode råd

Nye sko skal altid imprægneres, også selvom det ikke regner eller sner. Imprægneringen beskytter skindet mod fugt og snavs.

 

Hvorfor handle hos Juul sko

Vi tilstræber os at kunne tilbyde den bedste service - også på vores webshop. Ligeledes kan vi præsentere kunden for et meget stort udvalg uanset alder.

Hvem er vi

Vi driver to butikker i Skive og en webshop. Vi er i dag 12 ansatte og vores vigtigste opgave er at yde den bedste service. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på

dankort edankort master visa visa_electron maestro 
Fri fragt ved køb for mere end 500kr