NEW FEET

Har du ondt i fødderne, eller kræver dine fødder bare ekstra omsorg? Så bør du tage et kig på New Feet her hos Juul Sko. Vi er glade for at kunne tilbyde dette produkt til dig, der sætter pris på upåklagelig komfort, kvalitet og fleksibilitet. Produkterne fra New Feet er vi nærmest eksperter i hos Juul Sko, fordi vi har været på kursus hos brandet – derfor tilbyder vi kyndig vejledning på dette område.

 

New Feet sko

Egentlig er New Feet sat i verden for at udvikle skoløsninger til behandling og pleje af følsomme, diabetiske eller gigtramte fødder. Det helt særlige fokus på velvære og sundhed for fødderne gør skoen ideel for alle, der vægter komforten højt. Du kan derfor også sagtens investere i New Feet sko, selvom du ikke har problemer med fødderne. Såfremt du ønsker et par enormt behagelige sko, som yder optimal støtte, når du er ude at gå, er New Feet det rette valg for dig. Hos Juul Sko finder du et stort udvalg af det danske brand, der har hovedsæde i Randers.

 

New Feet sandaler

Er du på udkig efter et par sandaler, hvor design, kvalitet og komfort går op i en højere enhed? New Feet kunne meget vel være brandet, du leder efter. De smarte sko er typisk udstyret med velcro, hvilket gør det nemt at komme i og ud af skoene. Har du spørgsmål til modellerne fra New Feet, eller andre brands vi fører her på siden, så er du velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne spørgsmål samt kommer med råd og vejledning.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lone Stokholm

Review
4
Hurtig og præcis levering. Fik ombyttet, og det var lige så hurtigt. Lidt ærgerligt man selv skal betale for retur-fragt

Tiia Albrektsen

Review
5
Hurtig levering

Birthe Nille Mathiasen

Review
5

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4800+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies