Green Comfort

 

Her finder du vores store udvalg af sko, støvler, ballerinaer, støvletter og sandaler fra Green Comfort. Det danske skobrand Green Comfort er et mærke, der prioriterer høj komfort og samtidig laver yderst flot og moderigtigt fodtøj. Den kombination gør Green Comforts produkter til noget helt særligt.

I vores udvalg har vi både Green Comfort fodtøj til Damer og herrer. Du kan finde alt fra elegante sko med hæle og ballerinaer, til sporty sandaler og løse såler, du kan sætte i dine Green Comfort sko eller sætte dem i et par andre yndlingssko, hvor fødderne trænger til ekstra støtte. 

Green Comfort giver sunde fødder i flotte sko og støvler

Teknologien bag Green Comforts fodtøj er en bredere læst, en god dækskål og ikke mindst deres patenterede EnergySole™, der giver den bedste støddæmpning på markedet. Den elastiske indersål i skoen eller støvlen aktiverer alle fodens små muskler og holder bl.a. svangen i form og sørger for at foden er sund, både når du har dine Green Comfort sko på, og når du har bare tæer.

Brandet følger også tæt, hvad der sker i modebilledet, uden at det går ud over komforten eller bredden i deres produkter. Vi er glade for at kunne vise et bredt udvalg i Green Comfort både til damer og herre.

De flotte og funktionelle Green Comfort sko, støvler og sandaler giver fødderne maksimal støtte og komfort, mens du kan tage dig af tilværelsens andre udfordringer, uden at bekymre dig om dine fødder.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Liljan sørensen

Review
5
Perfekt og hurtigt behandling af min ordre Var mig i hænde dagen efter. Post Nord og Juul sko ok.

Lone Stokholm

Review
4
Hurtig og præcis levering. Fik ombyttet, og det var lige så hurtigt. Lidt ærgerligt man selv skal betale for retur-fragt

Tiia Albrektsen

Review
5
Hurtig levering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4800+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies