CROCS

Her har vi samlet et udvalg af lækre Crocs sko i alle størrelser til både mænd og kvinder. I snart 20 år har det anerkendte skomærke skabt glæde blandt mennesker ved at designe unikke sko med en fantastisk høj komfort. I 2002 introducerede Crocs deres brand, og i dag er de kendt verden over for deres lette og luftige gummitræsko. De populære sko, som er behagelige og enkle i deres design, fås i dag i et utal af farverige varianter. Tag et nærmere kig på vores udvalg af Crocs sko lige her på siden. 

 

 

Smarte Crocs sko i flere farver og størrelser

Crocs arbejder ud fra visionen om, at komfort er nøglen til glade fødder og dermed glade mennesker. De praktiske Crocs sko besidder et utal af fordelagtige egenskaber. Foruden at være utroligt lette er de bløde gummi træsko også vandresistente og antibakterielle. Skomærket har udviklet nye teknologier og revolutionerende materialer, som når nye højder, når det gælder lethed og fleksibilitet. Dette er med til at skabe lækre og smarte sko, som ikke skuffer, når det kommer til komforten. En Crocs sko er nem at hoppe i, og skulle man have lyst til en mere tætsiddende pasform, kan man benytte den praktiske rem omkring hælen. Med sit skridsikre materiale, som heller ikke efterlader mærker, er dine nye Crocs sko det perfekte bud på en fritidssko eller hjemmesko. Uanset sæsonen og anledningen er vi sikre på, at du vil få glæde af vores komfortable Crocs sko her i udvalget. Tag et nærmere kig på vores sortiment som byder på et stort udvalg af størrelser til både mænd og kvinder. Vi vejleder dig gerne i valget af dine nye sko, og er stolte af at, vi altid kan yde vores kunder professionel service både her på webshoppen og i vores to fysiske butikker.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Liljan sørensen

Review
5
Perfekt og hurtigt behandling af min ordre Var mig i hænde dagen efter. Post Nord og Juul sko ok.

Lone Stokholm

Review
4
Hurtig og præcis levering. Fik ombyttet, og det var lige så hurtigt. Lidt ærgerligt man selv skal betale for retur-fragt

Tiia Albrektsen

Review
5
Hurtig levering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4800+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies