Caprice

FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500KR.

Vælg størrelse

 

Følelsen af at have et par lækre sko på, som man faktisk ikke kan mærke, at man har på, er fantastisk. Sådan er det, når du tager et par Caprice sko eller sandaler på, og derfor er vi hos Juul Sko glade for at byde velkommen til vores Caprice-udvalg. 
 
Siden det tyske brand blev stiftet i 1990, er Caprice blevet til et innovativt centrum for skoproduktion og teknologisk udvikling. Caprice har et motto, der lyder: ”Walking on air” – og den vision er central for det fodtøj, Caprice designer og producerer. Ambitionen om at udvikle sko, der føles som at gå på skyer med, er til at mærke, når du går med Caprice sko eller Caprice sandaler, så hvis du vil dine fødder det bedste, fortjener de at gå med fodtøj fra Caprice. 
 
I vores udvalg af Caprice sko og sandaler finder du flere typer fodtøj. Det er vigtigt at have gode sko eller sandaler på hele året, og derfor tilbyder vi alt fra lækre vinterstøvler til elegante sko og sandaler fra Caprice. Det betyder, at du kan finde et par Caprice sko eller sandaler til alle anledninger, så du ikke belaster dine fødder unødigt, uanset om du er til fest, om du er på arbejde eller når du har fri. 
 
Der findes mange fordomme om, at sko med god komfort er klodsede i designet. Men sådan er det ikke i kollektionerne fra Caprice. Brandet kombinerer fascinerende skomode med førende komfortegenskaber, og resultatet er innovativt og beskyttende, så dine fødder kan få det godt. 
 
Caprice udvikler og designer deres sko og sandaler fra hovedsædet i Tyskland, men produkterne sælges i hele verden. Har du også lyst til at forkæle dine fødder, finder du det perfekte par Caprice sko eller Caprice sandaler her på siden – og har du brug for vejledning, er vi klar til at hjælpe dig på telefon, mail og chat. vi forhandler sko fra
5th avenue
adidas
aigle
ambre
angulus
ara
arcopedico
beck
bella moda
billi-bi
biox
birkenstock
bisgaard
bjørn borg
bundgaard
caprice
chilli
converse
crocs
cruizer
dr. martens
ecco
edit
emma
face
fila
fitflop™
fly flot
gabor
glerups
goldstar
green comfort
gulliver
hummel
hunter
hush puppies®
imac
in2
ipanema
jaco
john westbury
jojo
kangaroos
la crosse
lloyd
loop
lovelies
marco tozzi
merrell
mjus
muzzo
nature
nerogiardini
new balance
new feet
okaki
panama jack
pavement
pepper
petit sofie schnoor
playground
polecat
ponny
primigi
privé
puma
relaxshoe
remix
rieker
rohde
romigi
roots
sanita
sebago
senator
shepherd
sika
skechers
skechers golf
skvulp
slusher
sockwell
sofie schnoor
softwalk
stockholm design group
superfit
tamaris
tommy hilfiger
vagabond
vans
viking
wave
woden
wolverine
wonders
woollies
Tilmeld nyhedsbrev:
Dit navn
Din e-mail
Afmeld

Indkøbskurv
Kurven er tom
I alt 0,00 DKK
Gå til kassen

Åbningstider

Mandag - fredag
9.30 - 17.30
Lørdag
9.30 - 14.00

 

Hvor finder du os?

Juul Sko
Adelgade 9

7800 Skive
97 52 09 61

Tops
Nørregade 13

7800 Skive
97 52 88 30

 

Gode råd

Nye sko skal altid imprægneres, også selvom det ikke regner eller sner. Imprægneringen beskytter skindet mod fugt og snavs.

 

Hvorfor handle hos Juul sko

Vi tilstræber os at kunne tilbyde den bedste service - også på vores webshop. Ligeledes kan vi præsentere kunden for et meget stort udvalg uanset alder.

Hvem er vi

Vi driver to butikker i Skive og en webshop. Vi er i dag 12 ansatte og vores vigtigste opgave er at yde den bedste service. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på

dankort edankort master visa visa_electron maestro 
Fri fragt ved køb for mere end 500kr