Caprice

 

Følelsen af at have et par lækre sko på, som man faktisk ikke kan mærke, at man har på, er fantastisk. Sådan er det, når du tager et par Caprice sko eller sandaler på, og derfor er vi hos Juul Sko glade for at byde velkommen til vores Caprice-udvalg. 
 
Siden det tyske brand blev stiftet i 1990, er Caprice blevet til et innovativt centrum for skoproduktion og teknologisk udvikling. Caprice har et motto, der lyder: ”Walking on air” – og den vision er central for det fodtøj, Caprice designer og producerer. Ambitionen om at udvikle sko, der føles som at gå på skyer med, er til at mærke, når du går med Caprice sko eller Caprice sandaler, så hvis du vil dine fødder det bedste, fortjener de at gå med fodtøj fra Caprice. 
 
I vores udvalg af Caprice sko og sandaler finder du flere typer fodtøj. Det er vigtigt at have gode sko eller sandaler på hele året, og derfor tilbyder vi alt fra lækre vinterstøvler til elegante sko og sandaler fra Caprice. Det betyder, at du kan finde et par Caprice sko eller sandaler til alle anledninger, så du ikke belaster dine fødder unødigt, uanset om du er til fest, om du er på arbejde eller når du har fri. 
 
Der findes mange fordomme om, at sko med god komfort er klodsede i designet. Men sådan er det ikke i kollektionerne fra Caprice. Brandet kombinerer fascinerende skomode med førende komfortegenskaber, og resultatet er innovativt og beskyttende, så dine fødder kan få det godt. 
 
Caprice udvikler og designer deres sko og sandaler fra hovedsædet i Tyskland, men produkterne sælges i hele verden. Har du også lyst til at forkæle dine fødder, finder du det perfekte par Caprice sko eller Caprice sandaler her på siden – og har du brug for vejledning, er vi klar til at hjælpe dig på telefon, mail og chat. 

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies