Bundgaard

Bundgaard Prewalker

Her på siden ser du vores store udvalg af skønne prewalkers og sko fra det traditionsrige skomærke Bundgaard. Hos Bundgaard er filosofien, at børnefødder skal have plads til at udvikle sig naturligt og derfor er sko og prewalkers design anatomisk hensigtsmæssigt.

 

 

Med et par bløde Bundgaard Prewalker, vil dit barns fødder få plads til den naturlige udvikling - og samtidig holdes varme og tørre. Prewalkers fra Bundgaard fås i et væld af flotte farver og faconer, og de kan fås både i lækkert og praktisk snøreformat, eller med en lynlås på siden, der gør det nemt at klæde den lille af og på igen i en fart. Når barnet har lært at gå, er det tid til rigtige sko.

Find Bundgaard sko hos Juul-sko.dk

Bundgaards sko følger filosofien om, at anatomisk korrekt fremstillede børnesko giver fødderne plads til at vokse og udvikle sig naturligt. Men selvom Bundgaard sko er fokuseret på føddernes sundhed, betyder det bestemt ikke at designene kun er “fodformede” og kedelige.

Tværtimod finder du både skinnende sølvsko, yndige rosa prewalkers og sko og seje gummistøvler i camouflage eller med glimmer. Med Bundgaard sko og prewalkers er du sikret det bedste udgangspunkt for sunde børnefødder

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lene Kaad

Review
5

Flemming Pedersen

Review
5
Hurtig levering - flot vare - meget tilfreds. vh Flemming Pedersen, herning

Jytte Thuesen

Review
5
Dejligt sted at handle og stort udvalg, hurtig levering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4900+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies