Skechers

FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500KR.

Vælg størrelse

 

Sporty sko fra Skechers

Skechers er et populært amerikansk skomærke, som blev stiftet i Californien i 1992. Mærket er især kendt for deres store udvalg af sko til fritid og sport, og faktisk er Skechers en af verdens største producenter af sko til fritid, løb, fitness og meget mere. Skechers sælger i dag deres lækre sko i mere end 150 lande verden over. Mærkets designere udvikler mere end 3000 sko til både mænd, kvinder og børn, så der er rig mulighed for, at du kan finde den type sko og det design, du ønsker.

Hos Skechers er kvalitet og design vigtige fokuspunkter, og det er nok også her, man skal finde kilden til deres store succes på skomarkedet. Og der er da også mange professionelle løbere, som sværger til løbesko fra Skechers. For eksempel den danske mester i 1/2 Ironman i både 2014 og 2015, Maja Stage Nielsen, og elite maratonløber og -vinder Meb Keflezighi.  

 

Skechers sko til det aktive, moderne menneske

Sko fra Skechers passer perfekt til dig, hvis du gerne vil have et par gode sko at være aktiv i, som samtidig har et lækkert design med smarte farver og former. For Skechers er det nemlig vigtigt, at du ikke kun får en sko, som fungerer perfekt funktionelt, når du skal løbe en tur, dyrke fitness eller bruge dem på en lang dag på arbejdet. Du skal også kunne gøre det med stil. Her går komfort og design altså op i en højere enhed.

Alle Skechers sko er meget lette, hvilket gør dem optimale til sport som fx løb. Samtidig er de fleste af deres sko udstyret med en indersål af Memory Foam, så skoene former sig perfekt efter dine fødder. Ydermere har mange af skoene en fleksibel ydersål, så du får en optimal bevægelighed, samtidig med at du får super komfort.

Alle Skechers sko er designet i fine farver og mønstre, som altid er med på de nyeste tendenser. Derfor kan du nemt bruge dine sko til både fritid og arbejde, og så kan de også dresse et pænt set tøj lidt ned, hvis det ikke skal være alt for formelt.

 

Når du køber Skechers sko hos Juul Sko, får du gratis fragt, når du køber for over 500 kroner, og du er altid sikker på at få en hurtig og sikker levering med Post Danmark. Har du spørgsmål om størrelse eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. vi forhandler sko fra
adidas
aerosoles®
aigle
ambre
angulus
ara
arcopedico
beck
bella moda
billi-bi
birkenstock
bisgaard
bjørn borg
bundgaard
ca shott
camel
caprice
chilli
converse
crocs
cruizer
dr. martens
ecco
edit
emma
en fant
face
fitflop™
fly flot
footi
gabor
glerups
green comfort
gulliver
hummel
hunter
hush puppies®
imac
in2
ipanema
jaco
jenny
john westbury
jojo
kangaroos
la crosse
lloyd
loop
marco tozzi
merrell
mjus
muzzo
nature
nerogiardini
new feet
nome
panama jack
pavement
pepper
petit sofie schnoor
playground
polecat
ponny
primigi
privé
puma
relaxshoe
ricosta
rieker
rohde
romigi
roots
sanita
sebago
selected
senator
shepherd
sika
skechers
skechers golf
slusher
sockwell
sofie schnoor
softwalk
stockholm design group
superfit
take me
tamaris
tommy hilfiger
vagabond
viking
woden
wolverine
wonders
woollies
Tilmeld nyhedsbrev:
Dit navn
Din e-mail
Afmeld

Indkøbskurv
Kurven er tom
I alt 0,00 DKK
Gå til kassen

Åbningstider

Mandag - fredag
9.30 - 17.30
Lørdag
9.30 - 14.00

 

Hvor finder du os?

Juul Sko
Adelgade 9

7800 Skive
97 52 09 61

Tops
Nørregade 13

7800 Skive
97 52 88 30

 

Gode råd

Nye sko skal altid imprægneres, også selvom det ikke regner eller sner. Imprægneringen beskytter skindet mod fugt og snavs.

 

Hvorfor handle hos Juul sko

Vi tilstræber os at kunne tilbyde den bedste service - også på vores webshop. Ligeledes kan vi præsentere kunden for et meget stort udvalg uanset alder.

Hvem er vi

Vi driver to butikker i Skive og en webshop. Vi er i dag 12 ansatte og vores vigtigste opgave er at yde den bedste service. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på

dankort edankort master visa visa_electron maestro 
Fri fragt ved køb for mere end 500kr