SKECHERS: Sko - Sneakers - Sandaler - Slippers - Hjemmesko - Støvler

Se vores store udvalg af sko fra Skechers her.

SKECHERS FIRST CHOICE

SPAR
399,00
DKK
På tilbud til:
799,00 DKK
400,00 DKK
- 50%

Stort udvalg af Skechers sko

Hvis du søger en komfortabel sko i lækkert design, så er Skechers uden tvivl brandet for dig. Her hos Juul Sko har vi samlet et stort udvalg af alt lige fra sneakers og støvler til sandaler. De populære sko kommer i et væld af farver, mønstre og designs – så der er med andre ord rig mulighed for, at du finder noget, der falder i din smag.

Her på vores hjemmeside kan du bladre igennem produkterne fra Skechers og vælge de modeller ud, som passer til dig og dit behov. Sætter du pris på et sporty look med masser af knald på farverne og designet, så er det ikke noget problem. Lige som at du også finder mere hverdagslige modeller i afdæmpede farver.

Hvad end du går efter sneakers, sko eller sandaler fra Skechers, så kan du roligt forvente komfort af den øverste skuffe. Brandet er særligt kendt for deres såler i memory foam, der gør dem lette, behagelige og fleksible i brug. Sneakers fra Skechers fremstilles typisk i groft, vævet tekstil, hvilket er med til at skabe fornemmelsen af en perfekt pasform og en omsluttende sko.

Hos Juul Sko kan du shoppe sko fra Skechers til mænd, kvinder og børn såvel som ældre – alle der kan bære sko, kan få glæde af et par fra det amerikanske brand.

Sketchers – design og komfort i én sko

Skechers blev stiftet i Californien i 1992. Herfra blev mærket især kendt for deres store udvalg af sko til fritid og sport. I dag sælges Skechers sko i mere end 150 lande verden over. Siden brandets spæde start har der været fokus på at kombinere komforten i en fritidssko med lækre designs, der kan sætte en streg under personligheden. De lette, behagelige sko er samtidig mange professionelle løberes favorit. Uanset om du leder efter en løbesko, fritidssko eller pænere sko, kan du tage et kig på vores store udvalg af Skechers sko lige her på hjemmesiden.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Jørgen Dan

Review
4

Bo Egebjerg Andersen

Review
5
Alt gik som forventet.

Ulla Borgstrom

Review
5

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
5000+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies