ANGULUS

FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500KR.

Vælg størrelse

 

Angulus er et dansk skomærke, som laver sko af høj kvalitet. Mærket blev grundlagt i 1904 af Willy Madsens far. Det skulle senere blive Willy Madsen, som efter lidt modgang gjorde mærkets fodformede sko populære i Danmark. I dag er det dog ikke kun i Danmark, at de flotte sko bliver solgt, de bliver nemlig sendt ud til flere forskellige steder i verden. Angulus sko bliver designet i Danmark, hvorefter de bliver produceret i Portugal af 130 dygtige skomagere.

 

Angulus’ sko er ikke bare populære hos køberne, de har også fået international anerkendelse. Blandt andet har Angulus tre år i træk vundet den britiske pris ”Junior Magazine Design Award”. Mærket har også vundet priser i Danmark.

 

Alle sko hos Angulus bliver lavet med omhu og kærlighed. Hos Angulus er det nemlig vigtigt, at deres sko både er flotte at se på og en fryd for fødderne at gå og stå i. Angulus laver både sko til kvinder, herrer og børn, og hos Juul Sko har vi et bredt udvalg af de fine sko til alle disse målgrupper. Vi sørger for hele tiden at opdatere vores udvalg, så du altid kan få fat i de nyeste modeller fra det populære mærke. 

ANGULUS STØVLET I ROSA

SPAR
474,00
DKK
- 50%
På tilbud til:
949,00 DKK
475,00 DKK

ANGULUS VINTERSTØVLE MED STJERNER

SPAR
189,00
DKK
- 20%
På tilbud til:
949,00 DKK
760,00 DKK

Angulus er høj kvalitet og fantastisk pasform

Hos Angulus har de et særligt fokus på børnesko, da det er vigtigt, at den næste generation har mulighed for at gå i noget ordentligt fodtøj, hvor der både er fokus på komfort, kvalitet og design. Angulus er blandt  andet meget opmærksomme på, hvordan deres sko bliver udformet, så det er den bedst mulige komfort, der er i deres sko. For eksempel skal skoen have form efter en sund og naturlig fod, og så skal skoen være bøjelig, så fodens muskler kan bevæge sig optimalt.

Hos Angulus bruger de kun materialer af den bedste kvalitet til at lave deres sko. De fleste af deres sko har en sål af rågummi, som gør sålen let bøjelig og fleksibel. Angulus bruger ud over dette kun ægte læder til at skabe deres sko. Både læder og rågummi er naturmaterialer, så du får en sko med robuste materialer.  

 

Når du køber et par Angulus sko til dig selv, dine børn eller en helt tredje hos Juul Sko, kan du få gratis fragt, når du køber for over 500 kroner. Hvis du har spørgsmål om størrelse eller andre ting, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. vi forhandler sko fra
5th avenue
adidas
aigle
ambre
angulus
ara
arcopedico
beck
bella moda
billi-bi
biox
birkenstock
bisgaard
bjørn borg
bundgaard
caprice
chilli
converse
crocs
cruizer
dr. martens
ecco
edit
emma
face
fila
fitflop™
fly flot
gabor
glerups
goldstar
green comfort
gulliver
hummel
hunter
hush puppies®
imac
in2
ipanema
jaco
john westbury
jojo
kangaroos
la crosse
lloyd
loop
lovelies
marco tozzi
merrell
mjus
muzzo
nature
nerogiardini
new balance
new feet
okaki
panama jack
pavement
pepper
petit sofie schnoor
playground
polecat
ponny
primigi
privé
puma
relaxshoe
remix
rieker
rohde
romigi
roots
sanita
sebago
senator
shepherd
sika
skechers
skechers golf
skvulp
slusher
sockwell
sofie schnoor
softwalk
stockholm design group
superfit
tamaris
tommy hilfiger
vagabond
vans
viking
wave
woden
wolverine
wonders
woollies
Tilmeld nyhedsbrev:
Dit navn
Din e-mail
Afmeld

Indkøbskurv
Kurven er tom
I alt 0,00 DKK
Gå til kassen

Åbningstider

Mandag - fredag
9.30 - 17.30
Lørdag
9.30 - 14.00

 

Hvor finder du os?

Juul Sko
Adelgade 9

7800 Skive
97 52 09 61

Tops
Nørregade 13

7800 Skive
97 52 88 30

 

Gode råd

Nye sko skal altid imprægneres, også selvom det ikke regner eller sner. Imprægneringen beskytter skindet mod fugt og snavs.

 

Hvorfor handle hos Juul sko

Vi tilstræber os at kunne tilbyde den bedste service - også på vores webshop. Ligeledes kan vi præsentere kunden for et meget stort udvalg uanset alder.

Hvem er vi

Vi driver to butikker i Skive og en webshop. Vi er i dag 12 ansatte og vores vigtigste opgave er at yde den bedste service. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på

dankort edankort master visa visa_electron maestro 
Fri fragt ved køb for mere end 500kr