Nature

Sko fra Nature 

Er du også faldet for det lækre, skandinaviske brand Nature? Det forstår vi godt! Hos Juul Sko og Tops har vi udvalgt et sortiment bestående af Nature sko til både børn og voksne. Her finder du derfor et væld af modeller, der er både er smukke at se på, miljøvenlige i fremstillingen og komfortable at gå i, ikke mindst. 

 

 

 

Miljøvenlige sko fra Nature

Nature er en lille virksomhed med hjertet på rette sted. Hos Nature overgår kvaliteten til enhver tid kvantiteten, og det kan mærkes i det enkelte produkt. Du kan derfor være helt sikker på, at de sko du køber fra Nature, er fremstilles med dine fødders komfort i tankerne såvel som miljøets ve og vel. 


Skoene fra Nature har alle et karakteristisk udtryk – de er kendt for deres fodformede facon, mokkasin-syninger og de lækre bløde såler. Skoene giver god støtte til dine fødder og god plads til tæerne. Sålen er lavet i genbrugsmateriale og snørebåndene af plastik fra flasker. 


Natures mål er at producere slidstærke sko, som har en lang levetid for at gøre dem så bæredygtige, som overhovedet muligt og derved skåne miljøet. Hos Nature arbejder de konstant med at forbedre processerne – lige fra de første skridt i produktionen, til når skoene pakkes og bliver leveret hos dig. 

 

Nature trækker på eksperterne

Natures sko bliver produceret i Portugal, hvor de bliver håndlaves af erfarne fagmænd. Nature garanterer også, at skoene bliver ført gennem mindst hundrede sæt hænder, inden de lander i butikkerne. Du kan derfor forvente den bedste kvalitet, når du køber sko fra Nature. 


For Nature er sko meget mere end bare sko, og målet er klart: De vil gøre verden til et bedre sted ét skridt ad gangen. 

 

 

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Hanne Juul Riishede

Review
5
Hurtig og venlig betjening som altid, også ved bytte.

Evy Martinussen

Review
5
Super fin og hurtig ekspedition og et par gode hjemmesko fra Rohde.

Ann Pedersen

Review
5
Har 3 par

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4600+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies