Arcopedico

FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500KR.

Vælg størrelse

 

De fleste mennesker har nok prøvet at have ømme fødder som følge af at have gået for længe med dårligt fodtøj. Men måske er det ikke alle, der har fået gjort noget ved det. Er du en af dem, som vil undgå ømme føder, når du går meget, er et par Arcopedico sko et oplagt og naturligt valg.  
 
Arcopedico blev grundlagt tilbage i 1966 af Elio Parodi, der var professor i ergonomi og anatomi. Den italienske professor havde længe arbejdet med en idé om, at der var behov for en ny slags fodtøj, som kunne opfylde kroppens behov for god støtte og høj komfort. Den idé blev heldigvis til virkelighed, og derfor er Arcopedico stadig et yderst populært skomærke, der sælges i hele verden. 
 
Hos Juul Sko er vi glade for at kunne tilbyde Arcopedico sko. Vi ved, at fødderne har stor betydning for kroppens velbefindende, og det er ud fra samme tankegang, at Arcopedico sko er designet. Den første sko fra Arcopedico blev designet for mere end 45 år siden, og den blev yderst populær, og derfor er udvalget af Arcopedico sko vokset siden. Fælles for sko fra Arcopedico er det, at de fremstilles i gode materialer, som tilgodeser fødder med knyster, ømme tæer eller andre problemer, som er svære at komme til livs med almindelige sko. 
 
Arcopedico sko er fantastiske at have på – faktisk plejer vi at sige, at man nærmest ikke kan mærke, at man har dem på. Uanset om du er på udkig efter et par skønne lukkede sko eller en mere åben model, kan du finde det fra Arcopedico her på siden. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige model og størrelse, så opstår der spørgsmål, skal du endelig blot kontakte os telefonisk, på mail eller på vores chat. vi forhandler sko fra
5th avenue
adidas
aigle
ambre
angulus
ara
arcopedico
beck
bella moda
billi-bi
biox
birkenstock
bisgaard
bjørn borg
bundgaard
caprice
chilli
converse
crocs
cruizer
dr. martens
ecco
edit
emma
face
fila
fitflop™
fly flot
gabor
glerups
goldstar
green comfort
gulliver
hummel
hunter
hush puppies®
imac
in2
ipanema
jaco
john westbury
jojo
kangaroos
la crosse
lloyd
loop
lovelies
marco tozzi
merrell
mjus
muzzo
nature
nerogiardini
new balance
new feet
okaki
panama jack
pavement
pepper
petit sofie schnoor
playground
polecat
ponny
primigi
privé
puma
relaxshoe
remix
rieker
rohde
romigi
roots
sanita
sebago
senator
shepherd
sika
skechers
skechers golf
skvulp
slusher
sockwell
sofie schnoor
softwalk
stockholm design group
superfit
tamaris
tommy hilfiger
vagabond
vans
viking
wave
woden
wolverine
wonders
woollies
Tilmeld nyhedsbrev:
Dit navn
Din e-mail
Afmeld

Indkøbskurv
Kurven er tom
I alt 0,00 DKK
Gå til kassen

Åbningstider

Mandag - fredag
9.30 - 17.30
Lørdag
9.30 - 14.00

 

Hvor finder du os?

Juul Sko
Adelgade 9

7800 Skive
97 52 09 61

Tops
Nørregade 13

7800 Skive
97 52 88 30

 

Gode råd

Nye sko skal altid imprægneres, også selvom det ikke regner eller sner. Imprægneringen beskytter skindet mod fugt og snavs.

 

Hvorfor handle hos Juul sko

Vi tilstræber os at kunne tilbyde den bedste service - også på vores webshop. Ligeledes kan vi præsentere kunden for et meget stort udvalg uanset alder.

Hvem er vi

Vi driver to butikker i Skive og en webshop. Vi er i dag 12 ansatte og vores vigtigste opgave er at yde den bedste service. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på

dankort edankort master visa visa_electron maestro 
Fri fragt ved køb for mere end 500kr