Pige støvlerFilter

BøRNESKO

STØRRELSE

FARVE

BRANDS

 

Støvler til piger

Det kan være svært at finde et par vinterstøvler, der er både er behagelige og smarte at have på. Det gælder for mor såvel som for datter. Udfordringen for de yngre er, at støvlerne også skal være til at lege og bevæge sig i, for med vinterstøvler kommer udendørs leg i regnvejr, sneboldkrig og ture på kælkebakken. Heldigvis råder Juul sko over et stort sortiment af støvler til piger, og dermed bliver det nemmere at finde den helt rette model.

 

Kvadratisk, praktisk og god

Kvadratisk skal støvlen måske ikke ligefrem være, men den skal være rummelig og kunne klare et ekstra par uldsokker uden at klemme om tæerne. Ligeledes skal støvlen selvfølgelig være praktisk – det er måske dens fornemste opgave – og samtidig skal den være god at have på. Du kan være sikker på, at dit barn går vinteren sikkert i møde med et par gode pige støvler. Her på siden finder du støvler i høj kvalitet og gode materialer. Det er forudsætningen for et par gode sko.

 

Bliv klar til vinter- og efterårssæsonens lange gåture, sneboldkampe og mange timer udendørs i regn og rusk. Der findes som kendt ikke dårligt vejr – kun dårlig påklædning, og det stiller krav til alle forældre om at give børnene gode forudsætninger for udendørs leg. Det hele starter her på webshoppen. Kig dig omkring, og bliv inspireret.

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Lea Andersen

Review
5
Hurtig levring og hurtig ombytning

Merete Larsen

Review
5
En rigtig god oplevelse og købe sko hos Juul Sko. Jeg skulle ha specielle efter en fodoperation og valgte Juul Sko som forhandlede mærket. Det ene par havde jeg bestilt for små men der gik få dage efter jeg havde returneret de første og jeg havde nogle andre. Ingen ventetid på telefon til onlineshop og rigtig imødekommende medarbejder. Vil til en hver tid købe sko via Juul Sko en anden gang.

Dorthe uth Jensen

Review
5
Jeg var heldig fik hurtigt bestilt som jeg har ønske mig en bestemt sko som fik god rabat på black friday. Hurtigt modtage pakke næste dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

4,9
4700+ anmeldelser

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko made by Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies