Birkenstock

FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500KR.

Vælg størrelse

 

Behagelige sko fra Birkenstock

Birkenstock er et tysk skomærke, som i de senere år er blevet meget populære for deres super behagelige sandaler og sko. Mærket er nok et af de ældste skomærker, der stadig findes i dag. Birkenstock familien har nemlig skabt sko i mere end 230 år. Der er selvfølgelig sket meget over så mange år, siden de første sko blev skabt, men gennem alle 230 år har der været ufravigelig fokus på at skabe ortopædisk korrekt fodtøj. Altså fodtøj, som det er sundt for dine fødder at gå rundt i.

Hos Juul Sko har vi et bredt udvalg af de populære sko og sandaler fra Birkenstock, som i dag fås i et næsten uendeligt antal kombinationer af farver og udseender. Du kan for eksempel få de klassiske Birkenstock sandaler med to remme eller en rem i klassiske farver som sort eller brun. Men du kan også få nye og mere kreative modeller, hvor der er gang i farverne, og anderledes remme. Du kan for eksempel få sandaler med pink remme eller metalliske farver.  

Komfort og design går hånd i hånd hos Birkenstock

Når du stikker dine fødder i et par Birkenstock sko, er det nemt at forstå, hvorfor de er blevet så populære, som de er i dag, og hvorfor et skomærke kan overleve i så mange år. Birkenstock skoene er simpelthen bare virkelig behagelige at have på, og så er det samtidig tydeligt, at de er lavet af materialer i en god kvalitet.

Fordi Birkenstock har eksisteret i så mange år, har de også haft lang tid til at udvikle og forbedre deres sko. Vigtig viden er blevet givet videre gennem generationerne, så skoene hele tiden har kunnet forbedres med hensigten at skabe sko, som er sunde for fødderne.

Birkenstock sko kan bruges til rigtig mange ting. De passer helt perfekt til sommermånederne, hvor du kan få en sandal, som både er behagelig og god for dine fødder at gå i, men som samtidig også er smart og moderne. Det behøver altså ikke være kedeligt at gå i sundt fodtøj. Skoene kan både bruges til afslappet tøj, men de kan også sagtens gå fint sammen med en sommerkjole. Skoene er også optimale at bruge indendørs , når gulvet bliver koldt for fødderne om vinteren.

 

Når du køber et par Birkenstock sko hos os, får du gratis fragt ved køb for over 500 kroner. Hvis skoene er til en gave, vil vi meget gerne pakke dem ind for dig. vi forhandler sko fra
adidas
aerosoles®
aigle
ambre
angulus
ara
arcopedico
beck
bella moda
billi-bi
birkenstock
bisgaard
bjørn borg
bundgaard
ca shott
camel
caprice
chilli
converse
crocs
cruizer
dr. martens
ecco
edit
emma
en fant
face
fitflop™
fly flot
footi
gabor
glerups
green comfort
gulliver
hummel
hunter
hush puppies®
imac
in2
ipanema
jaco
jenny
john westbury
jojo
kangaroos
la crosse
lacoste
lbdk
lloyd
loop
marco tozzi
merrell
mjus
muzzo
nature
nerogiardini
new feet
nome
pavement
pepper
playground
polecat
ponny
primigi
privé
puma
relaxshoe
ricosta
rieker
rohde
romigi
roots
sanita
sebago
selected
senator
shepherd
sika
skechers
slusher
softwalk
stockholm design group
superfit
take me
tamaris
tommy hilfiger
vagabond
viking
woden
wolverine
wonders
woollies
Tilmeld nyhedsbrev:
Dit navn
Din e-mail
Afmeld

Indkøbskurv
Kurven er tom
I alt 0,00 DKK
Gå til kassen

Åbningstider

Mandag - fredag
9.30 - 17.30
Lørdag
9.30 - 14.00

 

Hvor finder du os?

Juul Sko
Adelgade 9

7800 Skive
97 52 09 61

Tops
Nørregade 13

7800 Skive
97 52 88 30

 

Gode råd

Nye sko skal altid imprægneres, også selvom det ikke regner eller sner. Imprægneringen beskytter skindet mod fugt og snavs.

 

Hvorfor handle hos Juul sko

Vi tilstræber os at kunne tilbyde den bedste service - også på vores webshop. Ligeledes kan vi præsentere kunden for et meget stort udvalg uanset alder.

Hvem er vi

Vi driver to butikker i Skive og en webshop. Vi er i dag 12 ansatte og vores vigtigste opgave er at yde den bedste service. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på

dankort edankort master visa visa_electron maestro 
Fri fragt ved køb for mere end 500kr