Birkenstock

 

Birkenstock sandaler

Er du på udkig efter nye sandaler eller hjemmesko, så er du landet det rette sted. Her hos Juul Sko tilbyder vi et bredt udvalg af de populære Birkenstock sandaler, som er både yderst trendy og behagelige at gå i. Birkenstock er et tysk mærke – og gennem mere end 230 år har den familieejede virksomhed produceret sko med et ufravigeligt fokus på komfort og kvalitet. 

 

 

Sandaler fra Birkenstock til kvinder og mænd

Birkenstock sandaler en sand klassiker, og det har den været gennem mange år og generationer – og det er ikke uden grund. Den kendte sandal er et ergonomisk himmerige for dine fødder og især, hvis du går og står en del på dit arbejde, på ferien eller hjemme hos dig selv. 


Sandalerne er kendte for deres fodformede facon i sålen, der er designet til at give dine fødder den optimale støtte. Den særlig facon og fokus på dine fødders anatomiske opbygning sørger samtidig for at aflaste kroppen, fordi belastningen fordeles rigtigt allerede helt nede fra fødderne. Sandalerne findes i en smal og en bred udgave, hvilket giver dig mulighed for at finde den model, der passer bedst til din fod. Resten kan tilpasses med spænderne over foden.  

 

Bredt udvalg af Birkenstock sandaler

Hos Juul Sko har vi et bredt udvalg af de populære sko og sandaler fra Birkenstock, som i dag fås alverdens kombinationer af farver, modeller og materialer. Du finder naturligvis de to klassiske modeller fra Birkenstock med henholdsvis ét og to spænder over foden. Modellerne findes i farvenuancer som brun og sort, men kan også købes i nyere udgaver i pastelfarver, med mønstre og i ruskind. 

 

Hver sæson kommer der nye modeller på markedet fra Birkenstock, og dem kan du naturligvis finde her hos os. Tag et kig på udvalget, find din favorit og bestil dem hjem! Så er du klar til at gå vinteren i møde med et far lækre hjemmesko samt sommeren med et par smarte, komfortable sandaler. 

 

 

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

Dynamic-it leverandør af webshop