Birkenstock

FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500KR.

Vælg størrelse

 

Birkenstock sandaler

Er du på udkig efter nye sandaler eller hjemmesko, så er du landet det rette sted. Her hos Juul Sko tilbyder vi et bredt udvalg af de populære Birkenstock sandaler, som er både yderst trendy og behagelige at gå i. Birkenstock er et tysk mærke – og gennem mere end 230 år har den familieejede virksomhed produceret sko med et ufravigeligt fokus på komfort og kvalitet. 

 

 

Sandaler fra Birkenstock til kvinder og mænd

Birkenstock sandaler en sand klassiker, og det har den været gennem mange år og generationer – og det er ikke uden grund. Den kendte sandal er et ergonomisk himmerige for dine fødder og især, hvis du går og står en del på dit arbejde, på ferien eller hjemme hos dig selv. 


Sandalerne er kendte for deres fodformede facon i sålen, der er designet til at give dine fødder den optimale støtte. Den særlig facon og fokus på dine fødders anatomiske opbygning sørger samtidig for at aflaste kroppen, fordi belastningen fordeles rigtigt allerede helt nede fra fødderne. Sandalerne findes i en smal og en bred udgave, hvilket giver dig mulighed for at finde den model, der passer bedst til din fod. Resten kan tilpasses med spænderne over foden.  

 

Bredt udvalg af Birkenstock sandaler

Hos Juul Sko har vi et bredt udvalg af de populære sko og sandaler fra Birkenstock, som i dag fås alverdens kombinationer af farver, modeller og materialer. Du finder naturligvis de to klassiske modeller fra Birkenstock med henholdsvis ét og to spænder over foden. Modellerne findes i farvenuancer som brun og sort, men kan også købes i nyere udgaver i pastelfarver, med mønstre og i ruskind. 

 

Hver sæson kommer der nye modeller på markedet fra Birkenstock, og dem kan du naturligvis finde her hos os. Tag et kig på udvalget, find din favorit og bestil dem hjem! Så er du klar til at gå vinteren i møde med et far lækre hjemmesko samt sommeren med et par smarte, komfortable sandaler. 

 

 vi forhandler sko fra
5th avenue
adidas
aigle
ambre
angulus
ara
arcopedico
beck
bella moda
billi-bi
biox
birkenstock
bisgaard
bjørn borg
bundgaard
caprice
chilli
converse
crocs
cruizer
dr. martens
ecco
edit
emma
face
fila
fitflop™
fly flot
gabor
glerups
goldstar
green comfort
gulliver
hummel
hunter
hush puppies®
imac
in2
ipanema
jaco
john westbury
jojo
kangaroos
la crosse
lloyd
loop
lovelies
marco tozzi
merrell
mjus
muzzo
nature
nerogiardini
new balance
new feet
okaki
panama jack
pavement
pepper
petit sofie schnoor
playground
polecat
ponny
primigi
privé
puma
relaxshoe
remix
rieker
rohde
romigi
roots
sanita
sebago
senator
shepherd
sika
skechers
skechers golf
skvulp
slusher
sockwell
sofie schnoor
softwalk
stockholm design group
superfit
tamaris
tommy hilfiger
vagabond
vans
viking
wave
woden
wolverine
wonders
woollies
Tilmeld nyhedsbrev:
Dit navn
Din e-mail
Afmeld

Indkøbskurv
Kurven er tom
I alt 0,00 DKK
Gå til kassen

Åbningstider

Mandag - fredag
9.30 - 17.30
Lørdag
9.30 - 14.00

 

Hvor finder du os?

Juul Sko
Adelgade 9

7800 Skive
97 52 09 61

Tops
Nørregade 13

7800 Skive
97 52 88 30

 

Gode råd

Nye sko skal altid imprægneres, også selvom det ikke regner eller sner. Imprægneringen beskytter skindet mod fugt og snavs.

 

Hvorfor handle hos Juul sko

Vi tilstræber os at kunne tilbyde den bedste service - også på vores webshop. Ligeledes kan vi præsentere kunden for et meget stort udvalg uanset alder.

Hvem er vi

Vi driver to butikker i Skive og en webshop. Vi er i dag 12 ansatte og vores vigtigste opgave er at yde den bedste service. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på

dankort edankort master visa visa_electron maestro 
Fri fragt ved køb for mere end 500kr