Gabor

 

Det klassiske skomærke Gabor, der blev etableret allerede i 1949, er kendt for sine sko, støvler og pumps, der ikke bare emmer af stil og elegance, men som også formår at skabe balance mellem æstetik og komfort.

I vores store udvalg af fodtøj fra Gabor, finder du både smukke comfort sneakers, best fitting sko med hæle og selvfølgelig de klassiske pumps og ballerinaer, der fungerer upåklageligt til alt fra jeans og sweater og til den store balkjole.GABOR BEST FITTING

SPAR
449,00
DKK
På tilbud til:
899,00 DKK
450,00 DKK
- 50%

 

Der bliver leget med mønstre og farver, og samtidig bliver der holdt fast i nogle af Gabors klassiske træk; den lille sorte pump med den smukt formede hæl.

Du går aldrig fejl af et par klassiske Gabor sko

I disse dage er vi heldigvis begyndt at fokusere mere på fodsundhed, når vi køber sko. Derfor prioriterer vi også at levere sko, der er gode for fødderne.

Men når der skal være fest, så leverer Gabor skoen, der sætter de andre pumps til vægs, og som samtidig kan holde dig på dansegulvet natten lang, uden at det skal være dine sko, der tvinger dig tilbage på bænken. Med et par Gabor sko, går du aldrig helt galt i byen - og du behøver først gå hjem, når det bliver lyst!

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

Dynamic-it leverandør af webshop

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, accepterer du hjemmesidens brug af cookies