Levering og fragt

Leveringstiden er oftest 1 hverdag for lagervarer. Vi sender normalvis samme dag, hvis ordren er afgivet inden kl. 16.30 og i vælger PostNord. Pakker som sendes med Gls skal ordren afgives inden kl 14.30 fra mandag-torsdag og inden kl. 13.30 om fredagen. Vi sender med Gls eller PostNord med mindre andet er aftalt. Juul-sko.dk kan naturligvis ikke drages til ansvar for forsinkelser, som kan opstå hos Post Danmark og GLS.

I Danmark sender vi fragtfrit når du køber for 500,- eller derover. Hvis du køber for mindre skal du betale 39,- i fragt.

  • Du kan selv vælge hvor din pakke skal leveres.
  • Du kan vælge mellem at få din pakke sendt hjem på din adresse. Hvis du ikke er hjemme når pakken ankommer, bliver den taget med til nærmeste posthus, så du kan afhente den der.
  • Du kan også vælge at få den sendt direkte til et valgfrit posthus eller pakkeboks eller pakkeshop. Så vil du få besked om at din pakke er ankommet på stedet, og du har 14 dage til at afhente den.
  • Du kan også vælge at få den tilsendt til dit arbejde. Ved disse tilfælde betragtes din pakke som leveret, når der er kvitteret for modtagelsen.
  • Du har også mulighed for at afhente din pakke i butikken ”Juul Sko” på adresse: Adelgade 9,7800 Skive (Klik på Afhentning i butikken) - Det forudsætter at du medbringer ordrebekræftelsen. Du vil få en mail når varen er klar til afhentning.

Vi sender også til udlandet.
Vi sender også pakker til udlandet. Når vi skal sende din pakke til udlandet, skal du betale et fragttillæg på 160,- Fragttillægget skal du købe sammen med din bestilling. Du kan finde fragttillægget her: https://www.juul-sko.dk/fragtpriser/fragttillaeg-udlandet.htm

Hvis vi skal sende til Grønland og Færøerne er det efter særlig aftale og du skal ved dette tilfælde sende os en mail.


Fortrydelsesret.
Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler i vores webshop. Forlænges selvfølgelig hvis det er en gave eller en julegave. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare. Ønsker du pengene retur, sætter vi dem ind på din konto og ønsker du en anden varer, sender vi fragtfrit ud til dig igen. Husk at alle varer som er købt på webshoppen sendes tilbage til os, eller byttes i vores butikker i Skive.

Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Her på hjemmesiden kan du købe et returlabel. Det koster 39,- og kan købes her: www.juul-sko.dk/fragtpriser/returlabel.htm Efter ordren er lagt, sender vi den betalte returlabel til din mail adresse inden for vores åbningstider. Herefter skal du blot printe den og sætte den uden på pakken. Den skal afleveres hos GLS samarbejdspartnere.

Vi ekspederer alle returpakker samme dag, som vi modtager dem. Vi gør dig opmærksom på, at vi ikke tilbagefører leveringsomkostningerne. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis du udfylder den vedlagte retur og ombytnings seddel. Her udfylder man navn, adresse, ordrenummer mv.

Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. Efterkrav eller pakker som skal afhentes på en anden adresse af os.

 Kåret som årets butik

 Fragtfri over 500,- i Danmark

 Dag til dag levering

 Professionel kundeservice

Juul-Sko Kundeservice

Ring

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder, events og nye produkter fra Juul-Sko

Dynamic-it leverandør af webshop