Levering, fragt & Retur

FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500KR.

 

Leveringstiden er oftest 1 hverdag for lagervarer. Vi sender normalvis samme dag, hvis ordren er afgivet inden kl. 16.30 og i vælger PostNord. Pakker som sendes med Gls skal ordren afgives inden kl 14.30 fra mandag-torsdag og inden kl. 13.30 om fredagen. Vi sender med Gls eller PostNord med mindre andet er aftalt. Juul-sko.dk kan naturligvis ikke drages til ansvar for forsinkelser, som kan opstå hos Post Danmark og Gls.

I Danmark sender vi fragtfrit når du køber for 500,- eller derover. Hvis du køber for mindre skal du betale 39,- i fragt.

 

Du kan selv vælge hvor din pakke skal leveres.

Du kan vælge mellem at få din pakke sendt hjem på din adresse. Hvis du ikke er hjemme når pakken ankommer, bliver den taget med til nærmeste posthus, så du kan afhente den der.

Du kan også vælge at få den sendt direkte til et valgfrit posthus eller pakkeboks eller pakkeshop. Så vil du få besked om at din pakke er ankommet på stedet, og du har 14 dage til at afhente den.

Du kan også vælge at få den tilsendt til dit arbejde. Ved disse tilfælde betragtes din pakke som leveret, når der er kvitteret for modtagelsen.

Du har også mulighed for at afhente din pakke i butikken ”Juul Sko” på adresse: Adelgade 9,7800 Skive (Klik på Afhentning i butikken) - Det forudsætter at du medbringer ordrebekræftelsen. Du vil få en mail når varen er klar til afhentning.
 

Vi sender også til udlandet.

Vi sender også pakker til udlandet. Når vi skal sende din pakke til udlandet, skal du betale et fragttillæg på 160,- Fragttillægget skal du købe sammen med din bestilling. Du kan finde fragttillægget her: https://www.juul-sko.dk/fragtpriser/fragttillaeg-udlandet.htm

Hvis vi skal sende til Grønland og Færøerne er det efter særlig aftale og du skal ved dette tilfælde sende os en mail.

 

Fortrydelsesret.

Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler i vores webshop. Forlænges selvfølgelig hvis det er en gave eller en julegave. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare. Ønsker du pengene retur, sætter vi dem ind på din konto og ønsker du en anden varer, sender vi fragtfrit ud til dig igen. Husk at alle varer som er købt på webshoppen sendes tilbage til os, eller byttes i vores butikker i Skive.

Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Her på hjemmesiden kan du købe et returlabel. Det koster 39,- og kan købes her: www.juul-sko.dk/fragtpriser/returlabel.htm Efter ordren er lagt, sender vi den betalte returlabel til din mail adresse inden for vores åbningstider. Herefter skal du blot printe den og sætte den uden på pakken. Den skal afleveres hos GLS samarbejdspartnere.

Vi ekspederer alle returpakker samme dag, som vi modtager dem. Vi gør dig opmærksom på, at vi ikke tilbagefører leveringsomkostningerne. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis du udfylder den vedlagte retur og ombytnings seddel. Her udfylder man navn, adresse, ordrenummer mv.

Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. Efterkrav eller pakker som skal afhentes på en anden adresse af os.vi forhandler sko fra
5th avenue
adidas
aigle
ambre
angulus
ara
arcopedico
beck
bella moda
billi-bi
biox
birkenstock
bisgaard
bjørn borg
bundgaard
caprice
chilli
converse
crocs
cruizer
dr. martens
ecco
edit
emma
face
fila
fitflop™
fly flot
gabor
glerups
goldstar
green comfort
gulliver
hummel
hunter
hush puppies®
imac
in2
ipanema
jaco
john westbury
jojo
kangaroos
la crosse
lloyd
loop
lovelies
marco tozzi
merrell
mjus
muzzo
nature
nerogiardini
new balance
new feet
okaki
panama jack
pavement
pepper
petit sofie schnoor
playground
polecat
ponny
primigi
privé
puma
relaxshoe
remix
rieker
rohde
romigi
roots
sanita
sebago
senator
shepherd
sika
skechers
skechers golf
skvulp
slusher
sockwell
sofie schnoor
softwalk
stockholm design group
superfit
tamaris
tommy hilfiger
vagabond
vans
viking
wave
woden
wolverine
wonders
woollies
Tilmeld nyhedsbrev:
Dit navn
Din e-mail
Afmeld

Indkøbskurv
Kurven er tom
I alt 0,00 DKK
Gå til kassen

Åbningstider

Mandag - fredag
9.30 - 17.00
Lørdag
9.30 - 13.00

 

Hvor finder du os?

Juul Sko
Adelgade 9

7800 Skive
97 52 09 61

Tops
Nørregade 13

7800 Skive
97 52 88 30

 

Gode råd

Nye sko skal altid imprægneres, også selvom det ikke regner eller sner. Imprægneringen beskytter skindet mod fugt og snavs.

 

Hvorfor handle hos Juul sko

Vi tilstræber os at kunne tilbyde den bedste service - også på vores webshop. Ligeledes kan vi præsentere kunden for et meget stort udvalg uanset alder.

Hvem er vi

Vi driver to butikker i Skive og en webshop. Vi er i dag 12 ansatte og vores vigtigste opgave er at yde den bedste service. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på

dankort edankort master visa visa_electron maestro 
Fri fragt ved køb for mere end 500kr